A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
RANDI
Netrandi.hu az ingyenes társkereső. Társkeresés,párkeresés, randi, üzenőfal,fórum, chat.

Társkereső regisztrációTárskereső társkeresésTárskeresés kapcsolatTárskereső levelezésTárskeresés adatlapTárskereső fórumTárskereső üzenőfalTárskeresés fotóalbumTárskereső chatTárskereső segítségTárskeresés Top10Társkereső észrevételekTárskereső hirlevél

 
Főoldal
 

Belépés
 
Felhasználó neved:
Jelszavad:

Kattints ide ha elfelejtetted a jelszavadat!
 

Friss kép
Tölts fel te is képet az adatlapodhoz és te is bekerülsz ebbe a táblázatba!
 

2023.03.03.
szilagyimi
Eddig 1 szavazat.

Női bugyis pasi vagyok-ismerkednék, - szeretek csipkés női fehérneműbe öltözve...

2023.09.07.
Laci
Eddig 1 szavazat.

;) ;) ;)

2023.12.01.
Klaudia
Eddig 0 szavazat.

Helló😁

 

Látogatók
 

Statisztika
 

 


  FÓRUM >> Társkeresés, szerelem, szex >> Kinek mi a testi lelki társ kapcsolat   
#4  László
2016.11.09. 21:44 Jelentem

A felhasználó tiltása

56 éves

Kedves Anna!

Látom, hogy elméletben tudsz mindent.
Javaslom, hogy keress egy olyan "dákót", amely a kezedben lüktet.
Minden aggodalmadra gyógyírt találsz...
Bemutatkozó címsor:
#3  Anna
2016.08.17. 20:12 Jelentem

A felhasználó tiltása

72 éves
Szeged

"A megfelelő férfi nem feltétlenül tökéletes, viszont kiegészít minket, a társunk, valaki, akire számíthatunk, akinek mi próbálunk mindent megadni, és akitől cserébe - tudatosan vagy sem - valószínűleg ugyanezt várjuk. Ezeknek az embereknek, akik megfelelőek számunkra, vannak bizonyos ismertetőjelei, és bizony vannak dolgok, amiket sosem mondanának, vagy tennének. Ha mégis erre kerül a sor, akkor bizony össze kell szedni magunkat, és búcsút inteni a közös életnek, a saját érdekünkben.

Nem kritizálja folyamatosan a külsődet

Nem arról van szó, hogy nem figyelmeztet, ha valami előnytelenül áll, ha nem sikerült túl jóra a legutóbbi hajszíned, vagy egy ruhadarab túlságosan sápaszt. Viszont az elfogadhatatlan, ha folyamatosan valamilyen problémája van a megjelenéseddel, és ezt szóvá is teszi. Ez oda fog vezetni, hogy nem, hogy magabiztosnak nem fogod érezni magad, valószínűleg folyamatosan szorongani fogsz, de legalábbis kényelmetlenül érezni magadat.

Nem sértené meg a privát szférádat

Egy egészséges kapcsolatban nincs szükségünk arra, hogy bármit is rejtegessünk, legyenek azok e-mail-ek, sms-ek, vagy chat-beszélgetések. Persze ez nem jelenti azt, hogy a másiknak joga lenne mindezekbe bármikor is az engedélyünk nélkül beleolvasni, csak azért, mert felügyelet nélkül hagyjuk a telefonunkat. Ha valaki mégis megteszi ezt, tökéletesen bizonyítja, hogy abszolút nem bízik bennünk, aminek gyakran oka lehet saját önbizalomhiánya.

Nem próbál hátráltatni dolgokban

Ha valakinek rendben van az önértékelése, és kellő önbizalommal rendelkezik, akkor támogatni fogja a körülötte lévő embereket, ha arra van szükségük, anélkül, hogy bármit is várna cserébe. Nem akar csak azért hátráltatni valamiben, mert ő maga nem képes elérni az áhított célt.

Nem kell folyamatosan bizonyítanod neki

Ha a megfelelő ember van melletted, akkor értékel téged, azt, aki vagy, és azért szeret, amilyen vagy, minden hibáddal együtt. Nem kell folyamatosan bizonyítanod, vagy megpróbálni eladni magad neki.

Nem érezteti azt, hogy másodlagos vagy

Annak ellenére, hogy az életünknek nem csak a kapcsolatunkról kell, hogy szóljon, lássuk be, elég meghatározó része annak. Szükséges, hogy megtartsuk az egyensúlyt a párunkkal, barátainkkal, családunkkal eltöltött idő mennyisége között, mint ahogyan az is, hogy időnként külön programot szervezzünk, a másik nélkül is kikapcsolódjunk. Ha viszont folyamatosan azt érezzük, hogy minden más, akár a haverok, akár egy hobbi megelőz minket a listán, az hosszú távon biztos, hogy nem vezet jó irányba.

Nem érezteti azt, hogy egyedül vagy egy kapcsolatban

Egy párkapcsolat, mint a neve is mutatja, két emberről szól. Két ember működik benne együtt, és tesz meg mindent azért, hogy közösen valamilyen jót hozzanak ki belőle. Ha úgy érzed, hogy a férfi, akivel együtt vagy, inkább csak kivesz a kapcsolatból, viszont semmilyen energiát nem fektet, akkor bizony nincs min gondolkozni, tovább kell lépned.

Nem csal meg téged

Egy folyamatosan visszatérő vitatéma, hogy az emberi lény alkalmas-e arra vagy sem, hogy monogám kapcsolatban éljen. Azonban hiába próbálunk a biológiára és a természetre hivatkozni hűtlenség esetén, ha valakivel belekezdtünk egy kapcsolatba. Az, hogy együtt akarunk lenni valakivel, az csak döntés kérdése. Ha olyan valaki mellett döntünk, akit szeretünk, és hűséget fogadunk neki, akkor ezt megszegni elfogadhatatlan. A megcsalás ugyanis azt jelenti, hogy a másik megszegte a szavát, és eljátszotta a bizalmunkat. Mi lehet ezek után kérdéses?

Nem bánik veled tiszteletlenül

Ez egy igen egyszerű, és alapvető összetevője a kapcsolatnak, éppen ezért sokszor hajlamosak vagyunk könnyen elsiklani felette. A megfelelő férfi tiszteletet mutat feléd, és más emberek irányába is. Ebbe beletartozik, hogy nem akarja a másikat irányítani, hanem egyenlő félként tekint rá.

Nem bújik ki a fontos beszélgetések alól

Függetlenül arról, hogy valamilyen családi vagy éppen párkapcsolati problémáról legyen szó, tisztában kell lennünk vele, és a másik félnek is, hogy addig nehéz megoldani a gondokat, amíg nem vagyunk hajlandóak szembenézni velük. Ha próbálja eltussolni, vagy halogatni a problémák megbeszélését, az nem fog vezetni sehová. A megoldáshoz biztosan nem.

Soha nem bántana téged

A bántalmazás nem csak fizikai, vagy szexuális jellegű lehet egy kapcsolatban, lehet, mentális vagy érzelmi is. Egy közös van bennük, hogy teljesen elfogadhatatlanok, és nem szabad egy olyan kapcsolatba belemennünk, amiben együtt kell élnünk ezzel. Ha bármiféle jelét látjuk annak, hogy a másik minket sértő dolgokat mond vagy tesz, minél hamarabb rövidre kell zárnunk a viszonyunkat.

Forrás: ideaspots. com"
´Minden ami igazán zsigeri boldogságot okoz.az élet leg1x szükségletei.közé tartozik:szeretet,szex és étel.Ez a lényeg .ha ez
#2  Szík
2016.08.03. 22:45 Jelentem

A felhasználó tiltása

53 éves

Az álmaid ha Megvannak álmodj egy világot magadnak 😊
😊 írjak de mit
#1  Péter
2016.08.03. 21:44 Jelentem

A felhasználó tiltása

46 éves

:)
Írjál ha szeretnél meg ismerni 
 

 

Legfrissebb

Legutolsó fórumhozzászólás:


szilagyimi
Gyula

Legutolsó csókot küldte:


tomi
tiszavasvári

Legutolsó puszit küldte:


tomi
tiszavasvári

Legutolsó virágot küldte:


sz.györgy
Budapest
 

Netrandi.hu 2002 - 2008
Minden jog fenntartva.
NetRandi Társkereső : Társkeresés - Ismerekedés - Randi - Szerelem - Párkeresés - Flört Könnyedén.
E-mail - Rólunk - Segítség - Hirdetés - Használati feltételek - Adatvédelmi nyilatkozat
Partnerek: www.micropay.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.napivicc.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.pets.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu